Studio LUNA
Studio LUNA

O mně

Dagmar LužnáO makrobiotiku se aktivně zajímám od roku 1990. První zkušenosti jsem nasbírala na kurzech u Ing. Jarmily Průchové, následně v Makrobioklubu Dobruška pod vedením Milana Dvořáka, kde jsem prošla vzdělávacím systémem kurzů, který byl završen zkouškou a certifikátem „Poradce pro tvůrčí makrobiotický životní styl“.

V letech 2000–2009 jsem v Olomouci provozovala prodejnu zdravé výživy Ječmínek. Na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně jsem v rámci programu „Chemie a technologie potravin“ vystudovala obor „Technologie a řízení v gastronomii“, zakončený státní zkouškou z fyziologie, hygieny výživy a potravinářských technologií. V roce 2010 jsem v magisterském studiu dokončila vzdělání jako inženýrka ekonomie v gastronomii.

Jsem autorkou knih: Makrobiotické nedělní vaření, Vaříme pro děti podle makrobiotických zásad a nejen pro ně
a spoluautorka knih: Makrobiotický léčebný talíř aneb nemoc není nepřítel I., Makrobiotický léčebný talíř aneb nemoc není nepřítel II. a Makrobiotické dobroty babiček Dáši a Světlany.
Poslechnout si mě můžete v pořadu Českého rozhlasu Olomouc Apatyka z 20. 9. 2012 zde.

Jako jediná v ČR představuji a učím makrobiotiku pro běžný život.

Služby, které vám mohu nabídnout, naleznete zde.

 



„Kuchyň je nejsložitější laboratoří na světě. Odtud můžete zabíjet nebo uzdravovat svého muže. Učinit své dítě bystrým a inteligentním, milence vášnivým. Z kuchyně ovládáte svoji rodinu. Jde jen o to, abyste poznali vliv jednotlivých potravin a přípravy jídla.“

(Aveline Kushi)

facebook

Mobilní telefon: 602 545 523
e-mail: luzna@studio-luna.cz

Ing. Dagmar Lužná
IČO: 472 07 914

Konzultace probíhají ve Studiu LUNA na adrese Kateřinská 9, Olomouc (po předchozím objednání).