O mně

makrobiotiku se aktivně zajímám od roku 1990. První zkušenosti jsem nasbírala na kurzech u Ing. Jarmily Průchové, následně v Makrobioklubu Dobruška pod vedením Milana Dvořáka, kde jsem prošla vzdělávacím systémem kurzů, který byl završen zkouškou a certifikátem „Poradce pro tvůrčí makrobiotický životní styl“.

V letech 2000–2009 jsem v Olomouci provozovala prodejnu zdravé výživy Ječmínek. Na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně jsem v rámci programu „Chemie a technologie potravin“ vystudovala obor „Technologie a řízení v gastronomii“, zakončený státní zkouškou z fyziologie, hygieny výživy a potravinářských technologií. V roce 2010 jsem v magisterském studiu dokončila vzdělání jako inženýrka ekonomie v gastronomii.

Jsem autorkou knih: Makrobiotické nedělní vařeníVaříme pro děti podle makrobiotických zásad a nejen pro ně, Kouzlo kvásku – Lahodné makrobiotické, vegetariánské a veganské recepty pro každý den a spoluautorka knih: Makrobiotický léčebný talíř aneb nemoc není nepřítel I.Makrobiotický léčebný talíř aneb nemoc není nepřítel II. a Makrobiotické dobroty babiček Dáši a Světlany.

Poslechnout si mě můžete v pořadu Českého rozhlasu Olomouc Apatyka z 20. 9. 2012 zde nebo v pořadu Večerní Host Radiožurnálu ze 4. 8. 2018 zde.

Podívat se můžete také zde na pořad ČT Sama doma, kde jsem byla hostem 10. dubna 2018. Uvidíte mě od 10 minuty.

Jako jediná v ČR představuji a učím makrobiotiku pro běžný život.

Služby, které vám mohu nabídnout, naleznete zde.